bøjer og tøj på bøjlestang

Stylecoaching

føl dig lækker hver dag

Udover at være frisør arbejder jeg, Britt, også som stylecoach. Som stylecoach har jeg fokus på DIG og DIT tøj og ikke på skiftende trends og ’must haves’ i moden lige nu.

Jeg tilbyder 1:1 stylecoach-sessions, der hjælper dig til at føle dig lækker og godt tilpas i dit tøj hver eneste dag.

1:1 sessionsvideokursus

Har du tøjkrise?

Du kender garanteret tanken ’hmmm jeg har ikke noget at tage på, selvom skabet bugner med tøj’. Eller klassikeren ’når jeg har tabt mig 5 kg, kan jeg gå med den kjole, der hænger i skabet med prismærke på (øøøhh nej, for den har hængt der i 3 år).

Måske er du typen, der ikke orker at grave dig ind bagest i skabet og derfor kun bruger det tøj, der ligger forrest. Eller måske laver du bare alt for mange fejlkøb, når du shopper.

Uanset hvilke tøjudfordringer du har, så lover jeg dig, at du får et helt nyt og inspirerende forhold til dit tøj, når du bliver bevidst om hvorfor, du har de udfordringer.

Pust liv i dit gamle tøj

Som stylecoach lærer jeg dig en metode til rydde op i dit klædeskab, så kun det rigtige hænger tilbage. Og jeg tilbyder dig en række effektive værktøjer, så du undgår tøjkriser – og i stedet føler dig lækker og godt tilpas i alt det tøj, du har i skabet – vel at mærke uden, du skal ud og købe nyt.

Jeg kan hjælpe dig til at spare penge, fordi du bliver 100% bevidst, når du køber tøj. Du undgår simpelthen fejlkøb, der bare hænger i skabet og samler støv.

Lyder det for godt til at være sandt? Så læs her, hvad Anja, Kathrine og Marianne har fået ud af en stylecoach session med mig.

foto af Katrine
Katrine Sivertsen, 47 år

aha-oplevelse på flere plan

”Et besøg af Britt Kehler har ganske enkelt gjort underværker. At finde frem til min egen stil-kerne har på så mange plan været en aha-oplevelse. Jeg har altid hadet at shoppe og købe tøj, og hver eneste morgen har jeg været i tvivl om, hvad jeg skulle tage på. En sand humørdræber. Og tænk, sådan har jeg det faktisk slet ikke mere.

Nu ved jeg, hvad jeg skal kigge efter, jeg har ikke bunker af tøj liggende, som jeg alligevel aldrig kommer til at tage på – og vigtigst af alt, jeg ved hvorfor, jeg har det meget bedre i noget tøj, frem for noget andet. Alle pengene værd!”

Anja Herringsø, 46 år

nye muligheder i mit gamle tøj

"Det var en SUPER fed oplevelse at se sit tøj med nye øjne, sammensætte det på helt andre måder, end jeg før havde gjort – og alt sammen ud fra min stilkerne, som jeg ikke var bevidst om før denne dag, men som Britt hurtigt sporede sig ind på. Og pludselig var der så mange muligheder gemt i alt det tøj jeg allerede havde.

Så altså en kæmpe anbefaling herfra, og så kan jeg tilføje, at jeg intet nyt tøj har købt i 3 måneder, for der er pludselig så mange muligheder i det jeg allerede har.”

Foto af Anja
Fot af Marianne
Marianne Bennetzen, 44 år

jeg blev udfordret på den gode måde

Jeg er blevet klogere på hvad der klæder mig – og hvordan jeg bedst skjuler det, jeg synes skal gemmes væk (og jeg kan afsløre- jeg gjorde det forkert før!). Jeg har fundet ud af, hvad det er, der gør mig godt tilpas i mit tøj, og jeg lærte at bruge kontraster (farver, tekstur mm.).

Jeg blev klogere på min(e) type(r). Og at jeg ikke føler mig tilpas, når jeg kun har outfit på i den ene stil, men når jeg kombinerer – føles det helt rigtigt for mig.

Jeg bruger nu mit tøj på nye måder – og føler mig bedre tilpas i det. Jeg har allerede lyst til at prøve det igen og lære mere!

1:1-sessions

Book mig til en eller flere individuelle sessions, hvor vi sammen gennemgår de vigtigste metoder og værktøjer, du har brug for, for at føle dig ’well dressed’ og godt tilpas i alt det tøj, du har i skabet.

Læs mere om alle mulighederne herunder.

Videokursus

redskaber og fifs til en ’well-dressed’ hverdag.

Har du fået lyst til at blive klogere på din stilkerne, kan du få meget mere input til, hvordan du kan bruge den i mine videoguides. Du lærer bl.a. at shoppe og rydde op efter din stilkerne. Og du lærer, hvordan du dresser både op og ned ved fx at inkorporere andre stilkerner i dit look.

Videoerne ligger i et lukket kursusrum, hvor du til enhver tid kan gå tilbage og gense en eller flere videoer lige så tit, du har lyst.

Tjek kurset ud

1:1 stylecoach-sessions

Måske har du lyst til at gå endnu mere i dybden med dine individuelle tøjudfordringer og få personlig sparring med mig. Så vil en af mine 1:1 session måske være noget for dig.

Garderobetjek

Går du altid med de samme tre bluser, selvom du har skabet fyldt med tøj? Og har du mistet overblikket, fordi du har så meget tøj, at du aldrig kigger på det, der ligger bagerst i skabet? Så er det vist på tide at få ryddet op og ryddet ud.

Få mere ud af det tøj, du allerede har i skabet – og skil dig af med det, der ikke gør noget godt for dig.
Jeg guider og hjælper dig med fifs og redskaber til at rydde op og skabe overblik, så du igen får glæde af alt dit tøj.

3 timer: 3000 kr.

Send mig en mail eller ring og book et garderobetjek.

Denne session foregår hjemme hos dig

Find din stilkerne

Du har sikkert en gang i mellem haft den der følelse af ’wow, jeg ser godt ud i dag’. Men hvorfor sker det ikke hver dag? Det er fordi, du kun nogle dage rammer din stilkerne.

En stilkerne er en form for kompas, der hjælper dig med at finde ud af, hvorfor noget tøj virker for dig og andet ikke gør.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde netop din stilkerne, så du kan føle dig lækker og godt tilpas i dit tøj hver eneste dag. Jeg vil give dig nogle værktøjer, der med garanti vil fylde dig med glæde og energi og gøre din hverdag meget lettere – i hvert fald når det handler om tøjet.

2 timer : 2000 kr.

Send mig en mail eller ring og book ‘Find din stilkerne’

Denne session foregår hjemme hos dig

Lær at bruge farver og sammensætte dit tøj

Ender du altid i sort eller gråt, fordi det bare er det letteste? Savner du lidt mere farve i din hverdag, men ved ikke helt, hvad der klæder dig eller hvordan du skal gribe det an. Eller trænger du bare til at pifte garderobe op uden det helt store budget?

Det er ofte helt små greb, der gør, at du føler, du har fået en helt ny garderobe. Blot ved at mixe og matche på en ny måde og måske anskaffe bare en enkelt ny ting, der bare får det hele til at hænge sammen. – Og det med farverne, det er slet ikke så svært, når du lærer, hvordan du skal bruge dem.

3 timer: 3000kr.

Send mig en mail eller ring og book ‘Lær at bruge farver og sammensætte dit tøj’

Denne session foregår hjemme hos dig

Shoppetur med stylecoaching

Kommer du ofte hjem med alt det forkerte, når du har været ude og shoppe? Bruger du alt for meget tid i de forkerte butikker, uden at komme hjem med noget som helst? Eller køber du bare årstidens nyeste ’must have’ selvom det egentlig ikke klæder dig?

Så har du måske brug for at få hjælp til, hvordan du shopper målrettet, så alt det, du køber, bliver dit nye yndlingstøj.

Jeg planlægger din rute gennem forskellige butikker – med din specifikke stilkerne i fokus. Du får ny inspiration til at shoppe målrettet og bevidst, så enkelte nye køb kommer til at føles som et helt nyt klædeskab.

Jeg vejleder dig igennem dagen, så du kun køber tøj, du føler 100% tilpas i.

5 timer: 6000 kr.

Send mig en mail eller ring og book ‘Shoppetur med stylecoaching’

Denne session forudsætter, at du kender din stilkerne. Den kan du enten finde gennem mit videokursus eller ved min 2-timers session ’Find din stilkerne’.